Åpenhet

Åpenhet

Åpenhet je norveška GovTech tvrtka sa sjedištem u Oslu i Parizu specijalizirana za dobro upravljanje i donošenje politika na temelju analize podataka. Više o Åpenhetu dostupno je na: https://apenhet.com/.

Naša uloga u projektu:

Åpenhet je norveška GovTech tvrtka koja se pridružila projektu kao partner iz zemlje donatora doprinoseći projektu u uspostavi bilateralne suradnje hrvatskih učitelja i prosvjetnih radnika sa stručnjacima, školama i institucijama u Norveškoj koji su najrelevantniji za jačanje njihovih kapaciteta u području STEM nastave i izrade inovativnih nastavnih materijala.

Osim toga, Åpenhet tim će kreirati vizualni identitet projekta i razviti digitalnu STEM knjižnicu s inovativnim nastavnim materijalima za STEM nastavu u područjima biologije, fizike i kemije, matematike, te za izvannastavne aktivnosti u području astronomije, robotike, forenzike, STEM vrta, 3D modeliranja uz poseban fokus na učenike s posebnim potrebama. STEM knjižnica kao inovativni digitalni alat će biti dostupna svim školama u Hrvatskoj i time olakšati njihov prelazak na STEM nastavu.

 

apenhet logo