Partneri

Image

Osnovna škola Vugrovec-Kašina

Osnovna škola Vugrovec- Kašina jedna je od najstarijih osnovnih škola u sjeverozapadnom dijelu Zagreba koja se ponosi bogatom kulturnom poviješću i lokalnom tradicijom. Centralna škola i tri područne škole zapošljavaju 68 učitelja koji poučavaju oko 600 učenika, preko 30 učenika s posebnim potrebama (u dobi od 6 do 14 godina).

Opširnije

Image

Osnovna škola Nikole Tesle Zagreb

Osnovna škola Nikole Tesle Zagreb projektirana je kao jedinstvena zgrada saćastog oblika 1979. godine. Učionice imaju peterokutni tlocrt s dnevnom rasvjetom s dvije strane.

Današnja škola, koja s ponosom nosi ime hrvatskog izumitelja i fizičara Nikole Tesle, ima oko 600 učenika i zapošljava oko 40 nastavnika.

Opširnije

Image

Razvojna agencija Zagreb

Razvojna agencija Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja osnovana je temeljem Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske kako bi obavljala poslove regionalnog koordinatora i kao takva predstavlja jednu od najznačajnijih institucija usmjerenih na razvoj i koordinciju razvoja na području Grada Zagreba.

Opširnije

Image

Åpenhet

Åpenhet je norveška GovTech tvrtka koja se pridružila projektu kao partner iz zemlje donatora doprinoseći projektu u uspostavi bilateralne suradnje hrvatskih učitelja i prosvjetnih radnika sa stručnjacima, školama i institucijama u Norveškoj koji su najrelevantniji za jačanje njihovih kapaciteta u području STEM nastave i izrade inovativnih nastavnih materijala.

Opširnije