Uspješno završen set edukacija za učitelje Osnovne škole Lučko

U petak, 01. rujna su uspješno završene edukacije u sklopu projekta Budi STEMfluencer za učitelje iz područja korištenja IKT u nastavi.

Edukacije su pohađale dvije skupine učitelja, ukupno njih više od trideset. Nekoliko dana ranije troje učitelja je završilo edukaciju iz astronomije.

Na završetku edukacija naš ravnatelj i voditelj projekta, mr. sc. Pavo Šimović zahvalio je predavačima na uloženom trudu i učiteljima na velikom interesu i angažmanu unatoč drugim obvezama koje su tih dana imali vezano uz početak školske godine.

Predstavnik predavača zahvalio je ravnatelju na izvrsnoj organizaciji edukacija te je pohvalio sve učitelje za visoku motiviranost tijekom edukacija.

Učitelji su proteklih dana uistinu radili intenzivno kako bi veliki dio edukacija realizirali u nenastavne dane te omogućili prostor za intenzivne edukacije učenika koje uskoro započinju.

Ovom edukacijama naši učitelji su ojačali svoje kompetencije što će se uskoro primijeniti i pozitivno odraziti u njihovom radu i u kvaliteti nastave u cjelini.

Čestitamo!